Opheffingsuitverkoop: 40% korting op alle artikelen, boven de €35,- gratis verzending (binnen Nederland).

De naam achter Beadzy en waarom starten met bloggen?

De naam achter Beadzy en waarom starten met bloggen?

Hoi! Ik ben Kim, de trotse eigenaresse achter Beadzy! Ik ben al jaren op nationaal en internationaal niveau actief als Bead Artist. Middels Bead Embroidery en verschillende Beadworktechnieken maak ik prachtige handgemaakte sieraden. Enkele van deze sieraden zijn hieronder te bewonderen!

Met verschillende van de door mij ontworpen sieraden heb ik deelgenomen aan nationale en internationale wedstrijden. Een echte uitdaging! Ondanks dat ik vaak trots ben op mijn eigen creaties, sta ik ook regelmatig verstelt van de prachtige creaties welke door andere Bead Artists over de gehele wereld worden gemaakt!

Mijn hobby werd een echte passie. En deze passie leidde uiteindelijk tot Beadzy. Beadzy richt zich op de echte creatievelingen. Beginners en gevorderden. Bead Embroidery en Beadwork Artists, en wellicht in de toekomst nog wel meer! Beadzy is zeker niet de enige webwinkel die echte kwalitatieve merkproducten aanbiedt. Echter wil ik mij met Beadzy als onderneming natuurlijk wel onderscheiden van de rest. Ik wil creatievelingen inspireren!

Naast Beadzy als onderneming, werk ik als Medium Care Verpleegkundige in een ziekenhuis. Dit werk doe ik met erg veel plezier en voldoening! Het werk als verpleegkundige is werkelijk waar een prachtig en dankbaar beroep. In 2016 ben ik getrouwd met mijn man en in 2017 zijn wij de trotse ouders van Thom geworden! :)

Het stond al een tijdje op mijn verlanglijstje om te gaan bloggen over Bead Embroidery en alles wat ermee te maken heeft. Nadat ik de beslissing had genomen om Beadzy een nieuwe look te geven, kwam ik uit op een platform dat hier zeer geschikt voor was.

Het lijkt me superleuk om andere mensen te kunnen inspireren, maar tegelijkertijd ook mezelf te inspireren door over een scala van onderwerpen te gaan bloggen. Zo wil ik diverse blogs publiceren over verschillende ontwerp-ideeën, mijn eigen creaties, gratis tutorials, de laatste trends, verschillende kleur combinaties. Ook wil ik diverse reviews gaan schrijven over verschillende materialen en kralen.

Wil jij graag meer weten over onze producten, heb je een andere vraag of wil je zelf graag een idee delen? Plaats je reactie dan onder de blog. Wie weet schrijf ik hier binnenkort dan wel een blog over. Indien je liever een mail stuurt, dan mag dat natuurlijk ook, ons e-mailadres is info@beadzy.nl.

-Kim

 

Tags: Beadzy Bloggen

Laat jouw reactie achter

Reacties worden beoordeeld voordat deze worden geplaatst