Opheffingsuitverkoop: 40% korting op alle artikelen, boven de €35,- gratis verzending (binnen Nederland).

Tijdschiften over kralen

Tijdschiften over kralen

Beadwork Magazines

Zelf vind ik het heerlijk om zo nu en dan even een kraal-gerelateerd hobbytijdschrift door te lezen. Momenteel heb ik een tweetal abonnementen afgesloten, namelijk op het Beadwork Magazine en Bead & Button Magazine. Er staan diverse leuke projecten in deze tijdschriften en de projecten zijn zowel geschikt voor de beginners als gevorderden. 

Beide tijdschriften worden in de Verenigde Staten gemaakt en vanuit daar wereldwijd verzonden.

Digitale varianten zijn goedkoper, maar minder tastbaar.

In het begin kocht ik de digitale variant van deze tijdschriften, deze zijn goedkoper en hierdoor heb je deze direct tot je beschikking. Je hoeft je dus niet af te vragen wanneer je deze tijdschriften zult ontvangen. Maar het blijft natuurlijk leuker om een echt blad in handen te hebben. Uiteindelijk besloot ik twee jaar geleden om voor beide tijdschriften een abonnement af te sluiten. Het is toch net even wat tastbaarder dan de digitale variant. Dit is dusdanig goed bevallen dat ik deze inmiddels weer heb verlengd.

Ben je zelf nou ook nieuwsgierig en denk je er ook over na om een abonnement af te sluiten? Onderaan deze blog vind je linkjes naar diverse websites waar je voor verschillende tijdschriften een abonnement kunt afsluiten.

Bij het Beadwork Magazine en Bead & Button Magazine mag je kiezen tussen een 1, 2 of 3-jarig abonnement. Des te langer je het abonnement afsluit des te goedkoper het wordt. Let op: de bedragen worden wel in Dollars weergegeven en er komt nog een extra bedrag bovenop de abonnementsprijs voor verzending buiten de Verenigde Staten. Maar het is het geld dubbel en dwars waard! 

Europa kent o.a. Perlen Poesie, Beading Polska, Bead And Jewelry magazine...

In Europa zijn er ook diverse tijdschriften te koop zoals Perlen Poesie, Beading Polska, Bead And Jewelry Magazine etc. Zelf heb ik nog geen ervaring met deze tijdschriften, maar deze staan zeker op mijn verlanglijstje.

Heb jij ervaringen met andere tijdschriften, of heb je momenteel zelfs een abonnement op een ander tijdschrift? Deel dit dan onderaan deze pagina, ik ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Beadwork Magazine: https://www.interweave.com/beadwork-magazine-2/
Bead & Button Magazine:http://www.facetjewelry.com/magazine/bead-button
Perlen Poesie (DE): https://www.perlen-poesie.com/magazine
Bead and Jewelry Magazine (UK): http://www.beadmagazine.co.uk/magazine (Op deze pagina is er ook een gratis digitale versie van het magazine beschikbaar)

Laat jouw reactie achter

Reacties worden beoordeeld voordat deze worden geplaatst